x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfernieuws: FC Utrecht bevestigt huur met optie tot koop Redan

Transfernieuws: FC Utrecht bevestigt huur met optie tot koop Redan
  • PublishedJune 27, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.MAANDAG 27 JUNIFC Utrecht heeft met Redan offensieve versterking binnen12.10 uur: Zoals verwacht heeft FC Utrecht de komst van Daishawn Redan wereldkundig gemaakt. De 21-jarige aanvaller wordt door de Utrechtse FC gehuurd van Hertha BSC. Met die Duitse club zijn de Domstedelingen ook een optie tot koop overeengekomen.„Daishawn is een snelle speler die op meerdere posities in de voorste linie uit de voeten kan”, aldus technisch directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht. „Hij speelt met veel dynamiek en heeft diepte in zijn spel. Hij is niet de grootste, maar heeft wel power en duelkracht. Hij heeft bovendien laten zien dat hij vaak in scoringspositie komt en dat hij goed is in het verzilveren van kansen. Daishawn is, net zoals wij, ambitieus. Hij is gretig en wil echt graag voor FC Utrecht spelen.”Redan, die in de jeugd van Ajax en Chelsea speelde, sluit net als internationals Quinten Timber en Tasos Douvikas op vrijdag 1 juli aan.FC Utrecht is ook nog altijd druk bezig om zich te versterken met Bas Dost en Nordin Amrabat. Fraser ziet het spitsenbestand graag worden uitgebreid omdat hij sterk overweegt om 3-4-1-2 te gaan spelen, waardoor hij een dubbele beze …
Lees verder…….

Written By
Brandy