x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfernieuws: RKC lijkt ook Touba kwijt te raken

Transfernieuws: RKC lijkt ook Touba kwijt te raken
  • PublishedJune 30, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.DONDERDAG 30 JUNI RKC lijkt ook Ahmed Touba kwijt te raken13.31 uur: RKC Waalwijk staat op het punt om, naast Melle Meulensteen die naar Vitesse vertrekt, nog een verdediger te verliezen. Ahmed Touba onderhandelt met toestemming van RKC Waalwijk in Istanbul met Basaksehir over een verbintenis. Ook hij ontbrak op het traininsgveld.De Turkse club is een afkoopsom verschuldigd. Gezien de toestemming om te praten met Touba is een akkoord daarover dicht bij.Voor Touba, Algerijns international, was veel belangstelling. RKC nam de speler twee jaar geleden over van Club Brugge. Al vanaf het eerste moment maakte hij indruk. Deze zomer was opnieuw veel interesse voor de linker centrale verdediger.Vorige zomer zag het er al naar uit dat Meulensteen en Touba zouden vertrekken. Dat kwam er niet van. RKC beschouwde het als een bonus. Het tweetal speelde een belangrijke rol bij het behoud van de plek in de eredivisie. De Waalwijkse club sloot het seizoen met een tiende plek af.Valverde voor derde keer trainer Spaanse voetbalclub Athletic11.52 uur: Ernesto Valverde gaat voor de d …
Lees verder…….

Written By
Brandy