x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfernieuws: Paris Saint-Germain meldt komst Vitinha

Transfernieuws: Paris Saint-Germain meldt komst Vitinha
  • PublishedJuly 1, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.DONDERDAG 30 JUNI Paris Saint-Germain meldt komst VitinhaParis Saint-Germain heeft de komst van Vitinha gemeld. De 22-jarige Portugese speler komt over van Porto en tekent bij de topclub uit de hoofdstad van Frankrijk een contract voor vijf seizoenen. Naar verluidt is met de overgang een bedrag van rond de 40 miljoen euro gemoeid.Paris-Saint Germain maakte eerder al de contractverlenging van de felbegeerde Kylian Mbappé bekend.Tijs Velthuis naar NAC BredaNAC Breda versterkt zich met Tijs Velthuis. De jeugdige verdediger wordt gehuurd van AZ met een optie tot koop.Velthuis is afkomstig uit de opleiding van FC Twente en maakte in 2019 de overstap naar AZ, waar hij nog vastligt tot medio 2024. In de hoofdmacht van de Alkmaarders bleef hij tot nu toe steken op één invalbeurt van 19 minuten. Daarnaast heeft de 20-jarige verdediger uit Oldenzaal 61 duels gespeeld voor Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie.FC Eindhoven huurt bij InterFC Eindhoven haalt versterking bij het grote Inter. De jeugdige Belg Tibo Persyn wordt dit seizoen gehuurd van de Italiaanse grootmacht, als de medische keuring geen roet in het eten gooit. De 20-jarige rechtsbuiten kwam eerder op huurbasis uit voor SK Westerlo en Club Brugge. FC Eindhoven, dat dit seizoen knap derde werd in de Keuken Kampioen Divisie, heeft ve …
Lees verder…….

Written By
Brandy