x
Thesportsnewz
Uncategorized

Tom Beugelsdijk geschorst voor gokken op voetbalduels

Tom Beugelsdijk geschorst voor gokken op voetbalduels
  • PublishedJuly 6, 2022

Uit het onderzoek van de KNVB in opdracht van de aanklager betaald voetbal is gebleken dat Beugelsdijk, die het afgelopen seizoen uitkwam voor Sparta Rotterdam, niet schuldig is aan matchfixing. Daarvan is sprake als het verloop van wedstrijden wordt beïnvloed.Volgens de regels in het betaald voetbal is het voor spelers verboden om te gokken op wedstrijden in competities waarin zij zelf uitkomen. „Om de integriteit van het voetbal te bewaken, maar ook om de schijn van beïnvloeding, partijdigheid en vooringenomenheid te voorkomen”, stelt de KNVB.Beugelsdijk heeft volgens het onderzoek, waarin de 31-jarige verdediger is gehoord, van het seizoen 2013/2014 tot en met 2020/2021 gegokt op wedstrijden in competities waarin hij met ADO Den Haag of Sparta speelde. De Hagenaar speelde vanaf 2012 voor ADO in de Eredivisie. Vanaf 20 …
Lees verder…….

Written By
Brandy