x
Thesportsnewz
Uncategorized

Geblesseerde Nadal knokt zich op Wimbledon naar halve finales en treft Kyrgios

Geblesseerde Nadal knokt zich op Wimbledon naar halve finales en treft Kyrgios
  • PublishedJuly 7, 2022

NOS Sport•gisteren, 18:51•Aangepast gisteren, 20:40Rafael Nadal heeft op Wimbledon voor de achtste keer de laatste vier bereikt. De in Londen als tweede geplaatste Spanjaard, die een groot deel van de vier uur en twintig minuten vergende marathonpartij gehinderd werd door een onwillige buikspier, won in vijf sets van de Amerikaan Taylor Fritz: 3-6, 7-5, 3-6, 7-5, 7-6 (10-4).In de halve finale is Nick Kyrgios zijn tegenstander, maar zover wilde Nadal nog niet kijken na afloop. “Die buikspier voelt niet goed. Eerst maar eens kijken of ik op tijd fit kan worden.”Nadal ondanks onwillige buikspier naar halve finale WimbledonNadal, die dit jaar al de Australian Open en Roland Garros op zijn naam schreef, beleefde een vliegende start met een break, maar was dat vroege voordeeltje halverwege de set alweer kwijt.De Spanjaard kwam bij zijn volgende opslagbeurt opnieuw in de problemen en leverde die uiteindelijk in met een dubbele fout. Fritz profiteerde optimaal en boog met een vlekkeloze servicegame de 3-1 achterstand om naar setwinst.BlessurebehandelingGeholpen door een paar cadeautjes van de Amerikaan pakte Nadal oo …
Lees verder…….

Written By
Sky