x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfernieuws: Fortuna huurt Kroatische keeper en Griekse middenvelder

Transfernieuws: Fortuna huurt Kroatische keeper en Griekse middenvelder
  • PublishedJuly 7, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.DONDERDAG 7 JULIFortuna Sittard huurt Kroatische keeper en Griekse middenvelder12:35 uur Fortuna Sittard heeft twee vliegen in één klap geslagen op de spelersmarkt. Ivor Pandur wordt gehuurd van Hellas Verona en Vasilios Sourlis van Olympiakos Piraeus.Fortuna heeft voor beide spelers een optie tot koop bedongen en kan het duo dus aan het einde van het seizoen definitief overnemen.Pandur is een 22-jarige keeper uit Kroatië, die zijn carrière begon bij HNK Rijeka. Na 24 duels maakte hij de overstap naar Serie A-club Hellas Verona, waar hij in twee seizoenen niet verder kwam dan elf wedstrijden.Sourlis komt uit de jeugdopleiding van Olympiakos. In 2020 maakte de jonge middenvelder zijn debuut voor de Griekse topclub. In totaal speelde hij vijftien keer in het eerste van de club uit Piraeus.Willem II neemt aanvaller Schroijen over van VVV11:13 uur Willem II blijft druk op de transfermarkt. De Tilburgers, die na de degradatie van afgelopen seizoen direct terug willen keren in de Eredivisie, hebben Joeri Schroijen vastgelegd. De 31-jarige aanvaller komt over van VVV-Venlo.Schroijen voetbalde eerder voor MVV, Fortuna Sittard, Go Ahead Eagles en de Griekse club Xhanti.Willem II legde eerder deze transferperiode o …
Lees verder…….

Written By
Brandy