x
Thesportsnewz
Uncategorized

Klare taal Pogacar: ’Als je Covid hebt en besmettelijk bent, ga je naar huis’

Klare taal Pogacar: ’Als je Covid hebt en besmettelijk bent, ga je naar huis’
  • PublishedJuly 12, 2022

De Sloveense leider in deze Tour wilde niet de vergelijking met Eddy Merckx maken, alszijnde als de nieuwe Kannibaal. „Ik wil wel altijd winnen, maar neem zondag: het was niet de bedoeling om de etappe te pakken. We wilden gewoon het koerstempo aanhouden dat mijn jongens het liefst reden. Het ging over controle van de etappe. Op een bepaald moment leek het misschien op tv dat we ook wilden gaan voor de rit, maar de jongens voorin waren gewoon te sterk. In de laatste 250 meter kon alleen Jonas Vingegaard volgen en we pakten nog enkele seconden op de rest. En da’s altijd goed.”Vingegaard blijft beweren dat de langere klimmen hem beter liggen. Pogaca …
Lees verder…….

Written By
Larry