x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfernieuws: Vidal verlaat Inter en vertrekt naar Flamengo

Transfernieuws: Vidal verlaat Inter en vertrekt naar Flamengo
  • PublishedJuly 12, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.DINSDAG 12 JULIVidal verlaat Inter en vertrekt naar Flamengo00.28 uur: De Chileense middenvelder Arturo Vidal verlaat Internazionale en verhuist naar het zich laat aanzien naar het Braziliaanse Flamengo. Zijn contract is met goedvinden van de Italiaanse club ontbonden.De 35-jarige middenvelder speelde de afgelopen twee seizoenen bij Inter. Hij won vorig seizoen met Inter de titel in de Serie A. Afgelopen seizoen veroverde Vidal de Coppa Italia. De 133-voudig Chileens international speelde eerder voor FC Barcelona, Juventus en Bayern München.MAANDAG 11 JULINamli speelt ook komend seizoen bij Sparta18.22 uur: Younes Namli speelt ook komend seizoen bij Sparta. De 28-jarige aanvaller uit Denemarken heeft voor één seizoen getekend in Rotterdam. Namli maakte afgelopen seizoen op huurbasis af bij Sparta nadat zijn contract bij het Russische FK Krasnodar was ontbonden.„We trokken Younes in januari op huurbasis aan, omdat we geloofden dat hij een belangrijke speler voor ons kon zijn in de strijd tegen degradatie. Die verwachting heeft hij overtuigend waargemaakt. In de laatste drie wedstrijden, waarin we onze comeback maakten, was hij met vier assists van grote waarde”, aldus technisch directeur Gerard Nijkamp.Sparta eindigde afgelopen seizoen als veertiende en ontsnapte net aan degradatie.Namli speelde in de Eredivisie ook voor sc Heerenveen en PEC Zwo …
Lees verder…….

Written By
Brandy