x
Thesportsnewz
Uncategorized

Williams-zusjes zijn nog niet uitgespeeld, nu is ook Venus (42) terug op de baan

Williams-zusjes zijn nog niet uitgespeeld, nu is ook Venus (42) terug op de baan
  • PublishedAugust 2, 2022

Pro ShotsNOS Sport•vandaag, 08:08De Williams-zusjes zijn als veertigers zeker nog niet uitgespeeld in het mondiale toptennis. Een maand na de rentree van Serena op Wimbledon, is met de 42-jarige Venus ook de oudste van de twee teruggekeerd in het enkelspel.En dat was echt geen publiciteitsstunt van de Citi Open, het WTA-toernooi van Washington. Williams kreeg het publiek met heel wat fraaie punten weer op de banken, ook al kostte en gebrek aan wedstrijdritme haar uiteindelijk de partij tegen Rebecca Marino (6-4, 1-6, 4-6). Williams stond nog met 4-1 voor in de beslissende set.”Mijn spel was nog wat roestig”, zei ze na haar rentree, na bijna een jaar afwezigheid. “Dat was ook te verwachten. Ik moet meer toernooien gaan spelen om beter te kunnen spelen.”Williams had op Wimbledon wel aan het dubbelspel meegedaan, waar ze inmiddels ruim een jaar geleden haar laatste overwinning had geboekt. Op de wereldranglijst zijn al haar punten inmiddels verdampt, net als die van haar bijna 41-jarige zusje Serena trouwens.Venus en Serena in TorontoDe twee bereiden zich voor op de US Open (vanaf 29 augustus) en stonden in Washington al samen op de baan om te trainen. Volgende week doen ze allebei mee aan het toernooi van Toronto.De oudste Williams won in het enkelspel zeven grandslamtitels, olympisch goud en was ruim twintig jaar geleden elf weken de nummer een van de wereld.Deel artikel:Link gekopieerd! …
Lees verder…….

Written By
Sky