x
Thesportsnewz
Uncategorized

Met toptwintig in vizier begint Van de Zandschulp voorbereiding US Open met zege

Met toptwintig in vizier begint Van de Zandschulp voorbereiding US Open met zege
  • PublishedAugust 3, 2022

NOS Sport•vandaag, 07:41Botic van de Zandschulp is zijn voorbereiding op de US Open begonnen met een zwaarbevochten zege. In Washington haalde hij de laatste zestien na een tennisgevecht van ruim drie uur met qualifier Borna Gojo (7-6, 6-7, 6-4).Op de US Open kende Van de Zandschulp vorig jaar zijn grote doorbraak met een plek in de kwartfinale, waarin hij werd verslagen door huidig nummer een van de wereld Daniil Medvedev.Pro ShotsBotic van de ZandschulpInmiddels nadert Van de Zandschulp de mondiale toptwintig, maar hij hij heeft aan het eind van de maand dus een sloot punten te verdedigen op het Amerikaanse hardcourt. In Washington kon hij alvast wennen aan die omstandigheden, maar dat ging moeizaam.Hoewel Van de Zandschulp in de hele partij slechts een keer werd gebroken, serveerde hij vooral aan het begin van de partij ondermaats. In totaal sloeg hij dertien dubbele fouten.Matchpoint in set tweeIn de tweede set verspeelde Van de Zandschulp op 6-5 een matchpoint en wist hij ook de tiebreak ondanks een voorsprong niet naar zich toe te trekken. Wel ging zijn service veel beter lopen, waarna hij met een break in de negende game van de beslissende set de basis legde voor de zege.In de strijd om een kwartfinaleplaats treft Van de Zandschulp de winnaar van Christopher Eubanks tegen Frances Tiafoe.Deel artikel:Link gekopieerd! …
Lees verder…….

Written By
Sky