x
Thesportsnewz
Uncategorized

PSV’er Savio glundert na debuut bij beloften: ’Mooiste dag in m’n leven’

PSV’er Savio glundert na debuut bij beloften: ’Mooiste dag in m’n leven’
  • PublishedAugust 6, 2022

Het was een bescheiden debuut, op het tweede niveau, voor de speler die de laatste tijd de Braziliaanse Serie A en de Copa Libertadores gewend was. Een beetje onwennig ook. Maar met een paar acties liet het 18-jarige talent zien dat PSV veel plezier aan hem gaat beleven. Twee keer besloot hij een solo-actie met een schot met zijn sterke linkerbeen. Beide keren ging de bal net voorlangs.Verder legde Savio een bal dood op zijn voet. Het fraaiste staaltje liet hij vlak voor de rust zien. Savio controleerde de bal met zijn rug door de spieren even te spannen. „Dat soort dingen zul je van mij straks ook in de Eredivisie gaan zien”, zei hij. „Ik doe het niet om mensen te kleiner …
Lees verder…….

Written By
Brandy