x
Thesportsnewz
Uncategorized

Dumfries direct goud waard voor Internazionale

Dumfries direct goud waard voor Internazionale
  • PublishedAugust 14, 2022

De teruggekeerde Romelu Lukaku, die van 2019 tot 2021 ook bij Inter speelde, zette de ploeg van trainer Simone Inzaghi al in de tweede minuut op voorsprong. De Belg kopte bij zijn eerste mogelijkheid van dichtbij raak na goed voorbereidend werk van Matteo Darmian. De Gambiaan Assan Ceesay, overgekomen van FC Zürich, maakte kort na rust gelijk voor Lecce.In de tweede helft drong Inter, dat ook Edin Dzeko inbracht, aan. Tot de 1-2 leek het – ondanks een overwicht en bijna 70 procent balbezit – niet te komen, maar in de laatste tellen zorgde Dumfries voor ontlading bij zijn teamgenoten en Inzaghi. Stefan de Vrij speelde de hele wedstrijd bij Inter.AC Milan start ook met zegeOok AC Milan is …
Lees verder…….

Written By
Larry