x
Thesportsnewz
Uncategorized

LIVE Eredivisie: NEC lijkt duel tegen Volendam te beslissen

LIVE Eredivisie: NEC lijkt duel tegen Volendam te beslissen
  • PublishedAugust 14, 2022

FC Volendam – NECPromovendus Volendam begon het seizoen met een verdienstelijk punt op bezoek bij Groningen, terwijl NEC in eigen huis de punten aan FC Twente moest laten. Bij NEC krijgt Jasper Cillessen onder de lat de voorkeur boven Mathijs Branderhorst, waarmee hij na zes jaar afwezigheid terugkeert in de Eredivisie.Ajax – FC GroningenAjax haalde in de eerste speelronde met de hakken over de sloot de punten op bij Fortuna Sittard (2-3). Groningen speelde thuis met 0-0 gelijk tegen Volendam.FC Twente – Fortuna SittardFC Twente kende midweeks nog een heerlijke Europese avond, terwijl Fortuna op zoek is naar een resultaat na het verlies tegen Ajax een week geleden.Sparta Rotterdam – AZSparta heeft de eerste driepunter van het seizoen al binnen, na een perfecte seizoensstart tegen FC Emmen (3-1). AZ schudde vorige week na rust Go Ahead Eagles van zich af: 2-0.ZaterdagSC Heerenveen-keeper Andries Noppert was d …
Lees verder…….

Written By
Brandy