x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Fraaie primeur Pablo Carreño Busta

Sport Kort: Fraaie primeur Pablo Carreño Busta
  • PublishedAugust 15, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden belicht.Eerste eindzege masterstoernooi voor Spanjaard Carreño00.08 uur: De Spaanse tennisser Pablo Carreño Busta heeft voor het eerst een masterstoernooi gewonnen. De 31-jarige nummer 23 van de wereld deed dat zondag in Montreal, waar hij in de finale afrekende met de Pool Hubert Hurkacz: 3-6 6-3 6-3. Hurkacz is de mondiale nummer 10.Carreño Busta speelde in Montreal een sterk toernooi. Pas in de halve finale, tegen de Brit Dan Evans, verspeelde hij voor het eerst een set. In de finale gebeurde dat opnieuw en Hurkacz leek op weg naar een eenvoudige overwinning. Carreño Busta richtte zich in de tweede set echter op en trok de partij op overtuigende wijze naar zich toe.Voor Ca …
Lees verder…….

Written By
Larry