x
Thesportsnewz
Uncategorized

Max Verstappen wordt goed afgeschermd in Zandvoort, maar honderdduizenden fans komen alleen voor hem

Max Verstappen wordt goed afgeschermd in Zandvoort, maar   honderdduizenden fans komen alleen voor hem
  • PublishedSeptember 3, 2022

N.B. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie.

Luister naar

Reportage

Grote prijs van Nederland De organisatie en zijn team proberen de verwachtingen te temperen, maar de fans komen voor één ding naar Zandvoort: een zege van Max Verstappen. Hem in levende lijve zien blijkt voor supporters een uitdaging.

Rogier van ‘t Hek

2 september 2022 om 20:05

Leestijd 5 minuten

Op de vrijdagse trainingssessies kwamen 90.000 mensen af. De kwalificatie en wedstrijd dit weekend zijn met 105.000 kaarten uitverkocht.

Foto’s Remko de Waal, Jeroen Jumelet/ANP

‘Welkom thuis kampioen’. De tekst op een cilindervormige reclamezuil voor de ingang van Circuit Zandvoort laat er geen misverstand over bestaan naar wie de meeste aandacht uitgaat bij de Grote Prijs van Nederland. Het reuzenrad binnen de hekken doet er nog een schepje bovenop: ‘Supporter van Max’. Op weg naar de tribunes deelt sponsor Jumbo oranje juichcapes uit. „We hebben er 3.500 bij ons”, zegt een enthousiaste promotiemedewerker, terwijl hij wijst naar een vracht …
Lees verder…….

Written By
Henry