x
Thesportsnewz
Uncategorized

Jabeur worstelt zich langs ongeplaatste Tomljanovic en staat in halve finales US Open

Jabeur worstelt zich langs ongeplaatste Tomljanovic en staat in halve finales US Open
  • PublishedSeptember 7, 2022

ReutersNOS Sport•gisteren, 23:21De Tunesische Ons Jabeur heeft de halve finales bereikt van de US Open. Ze versloeg de Australische Ajla Tomljanovic in twee sets: 6-4, 7-6 (4). Het is voor het eerst dat een Afrikaanse speelster de halve finales in New York haalt.De als vijfde geplaatste Jabeur was de betere speelster, maar maakte het zichzelf nog flink lastig in de tweede set. Ze speelt in de halve finale tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Coco Gauff en Caroline Garcia.Goede startJabeur begon sterk en brak Tomljanovic al in de derde game van de eerste set. Daarna wisten beide speelsters nog een break te maken. Die tweede servicebreak kwam de ongeplaatste Tomljanovic (nummer 46 op de wereldranglijst) niet meer te boven. Jabeur serveerde eenvoudig naar de setwinst: 6-4.ReutersAjla Tomljanovic maakte het Jabeur moeilijk, maar is toch uitgeschakeldOok in de tweede set toonde Jabeur zich in eerste instantie de betere speelster. Ze brak Tomljanovic meteen. Daarna leek de spanning vat te krijgen op de Tunesische en dat zorgde ervoor dat Jabeur moeite had om haar service te houden. Beide speelsters leverden uiteindelijk drie keer hun opslagbeurt in tijdens de tweede set. In de tiebreak sloeg Tomljanovic op 4-3 een dubbele fout. Jabeur kon daarna naar de winst serveren. Woensdagavond zijn er nog twee kwartfinales. Dan neemt Karolina Pliskova het op tegen Aryna Sabalenka en treft nummer 1 van de wereld Iga Swiatek de Amerikaanse Jessica Pegula.Deel artikel:Link gekopieerd! …
Lees verder…….

Written By
Sky