x
Thesportsnewz
Uncategorized

De Groot en Van Koot winnen dubbeltitel in New York

De Groot en Van Koot winnen dubbeltitel in New York
  • PublishedSeptember 11, 2022

AFPNOS Sport•vandaag, 09:54Rolstoeltennissers Diede de Groot en Aniek van Koot hebben de dubbeltitel gepakt op de US Open. De Nederlandse vrouwen wonnen in de finale van Yui Kamiji (Japan) en Kgothatso Montjane (Zuid-Afrika) met 6-2, 6-2.De Groot en Van Koot waren titelverdedigsters op het toernooi. Het is al de derde gezamenlijke dubbeltitel van dit jaar. In totaal haalden De Groot en Van Koot al twaalf grandslamstitels binnen.Diede de Groot staat zondag ook in de finale van het enkelspel, daarin treft ze eveneens de Japanse Yui Kamiji.Dubbeltitel bij de quadsEr was ook Nederlands succes voor Sam Schröder en Niels Vink in de categorie quads (tennissers met een beperking aan zowel armen als benen). Het als eerste geplaatste Nederlandse duo won in de finale van het dubbelspel van het Canadees/Amerikaanse duo Robert Shaw en David Wagner: 6-1,6-2.Beide heren treffen elkaar ook nog in de finale van het enkelspel. Deel artikel:Link gekopieerd! …
Lees verder…….

Written By
Sky