x
Thesportsnewz

Column | Buikpijn van Max Verstappen

Column | Buikpijn van Max Verstappen
  • PublishedDecember 28, 2023

„Mijn vader had een plan. En ik moest me aan dat plan houden.” Ik lees het interview met Max Verstappen in Time Magazine. Een bijzonder interview, maar niet omdat er sinds 1966 nooit meer een Nederlander solo op de cover van een van de meest toonaangevende tijdschriften ter wereld stond. Max vertelt over zijn opvoeding. En over zijn vader. Dat doet hij bijna nooit. Hij vertelt summier, en zet daarmee een deur op een kier.
Toen hij twee jaar was gaf vader Jos hem al een heel klein quadje. Nog voor hij vijf werd zat Max al in een kart. Toen zijn zoon talentvol bleek, ging Jos all-in, schrijft Time. Een verhaal dat we in Nederland al lang kennen: Jos bouwd …
Lees verder…….

Written By
Henry