x
Thesportsnewz

Formule 1 gaat af door loszittend straatputdeksel in Las Vegas

Formule 1 gaat af door loszittend straatputdeksel in Las Vegas
  • PublishedDecember 28, 2023

Het veelvuldig gehypte nieuwe Formule 1-evenement in Las Vegas is vrijdag al na acht minuten tot stilstand gekomen. Tijdens de eerste vrije training voor de grand prix, waarin Formule 1 omgerekend meer dan 500 miljoen euro heeft geïnvesteerd, kwam op de beroemde Strip een straatputdeksel los. Die verwoestte de onderkant van de Ferrari van Carlos Sainz. Ook Estban Ocons Alpine liep schade op. Daarop besloot de wedstrijdleiding dat het niet veilig was om de sessie te hervatten.
Voordat er ook maar een meter verder gereden mocht worden, moesten eerst alle straatputdeksels op het 6 kilometer lange circuit gecontroleerd en opnieuw vastgelijmd worden. De …
Lees verder…….

Written By
Henry