x
Thesportsnewz

Hamilton waagt laatste gok met verrassende overstap naar Ferrari

Hamilton waagt laatste gok met verrassende overstap naar Ferrari
  • PublishedFebruary 2, 2024

Het rood van Ferrari is uiteindelijk voor elke Formule 1-coureur onweerstaanbaar. Als je een telefoontje krijgt uit Maranello, dan neem je op. Zelfs als je Lewis Hamilton heet en onlosmakelijk verbonden bent met Ferrari’s grote rivaal Mercedes, waar je ongekende successen hebt gevierd.
De F1-wereld werd donderdag totaal overvallen door het nieuws dat Hamilton (39) de overstap maakt naar Ferrari. De geruchten zwollen in de loop van de dag aan, waarna het nieuws ‘s avonds officieel werd bevestigd. Hamilton begint in 2025 bij zijn nieuwe werkgever, dus ná het komende seizoen, waarin hij nog voor Mercedes zal uitkomen. De Brit sluit aan bij een rij gearriveerde sterren die in het verleden allemaal de overstap naa …
Lees verder…….

Written By
Henry