x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport kort: AS Roma wint na twee nederlagen op rij thuis van Spezia

Sport kort: AS Roma wint na twee nederlagen op rij thuis van Spezia
  • PublishedDecember 14, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.AS Roma wint na twee nederlagen op rij thuis van Spezia22.59 uur: AS Roma heeft na twee nederlagen op rij in de competitie weer eens gewonnen. De thuiswedstrijd tegen Spezia eindigde in 2-0.Beide doelpunten vielen uit een corner. De Engelsman Chris Smalling maakte al na ruim 5 minuten de 1-0 door raak te koppen na een assist van zijn landgenoot Tammy Abraham. De Braziliaanse verdediger Roger Ibañez maakte er na een klein uur, eveneens met een kopbal, 2-0 van.AS Roma, dat deze maand al verloor van Bologna (1-0) en Internazionale (3-0), staat op de zesde plek.Rick Karsdorp deed de hele wedstri …
Lees verder…….

Written By
Brandy