x
Thesportsnewz
Uncategorized

Nadal blijft ongeslagen in 2022 en houdt nieuwe nummer één Medvedev uit finale

Nadal blijft ongeslagen in 2022 en houdt nieuwe nummer één Medvedev uit finale
  • PublishedFebruary 26, 2022

Medvedev, maandag de nummer één van de wereld, leverde in set twee zijn eerste opslagbeurt in. Hij kreeg vervolgens elf kansen om de schade te repareren, maar Nadal gaf geen krimp en hij boekte zijn vierde zege in vijf duels met de Rus.”De tweede set was erg emotioneel”, vertelde Nadal na afloop. “Daniil speelde erg agressief, met veel dropshots en winners. Het was een erg moeilijke set en ik ben blij met de overwinning, omdat hij veel kansen had.” In de finale neemt Nadal het op tegen Cameron Norrie uit Groot-Brittannië. Norrie was met 6-4, 6-4 te sterk voor Stefanos Tsitsipas uit Griekenland. Nadal won het toernooi van Acapulco al drie keer: in 2005, 2013 en 2020. …
Lees verder…….

Written By
Sky