x
Thesportsnewz
Uncategorized

Union Berlin rekent op Vitesse-speler Doekhi

Union Berlin rekent op Vitesse-speler Doekhi
  • PublishedMay 13, 2022

De 23-jarige Doekhi, een neef van ex-international Winston Bogarde, is bezig aan zijn vierde seizoen bij Vitesse en heeft zich met name de afgelopen twee seizoenen onder trainer Thomas Letsch sterk ontwikkeld. De Rotterdammer speelde eerder voor Excelsior en Jong Ajax. Bij Union wordt Doekhi ploeggenoot van Sheraldo Becker, oud-speler van onder andere Ajax, PEC Zwolle en ADO Den Haag.Vitesse staat voor een grote leegloop. Behalve Doekhi gaan ook Riechedly Bazoer, Eli Dasa en de aan PEC Zwolle verhuurde Oussama Darfalou de club de rug toekeren. Allen hebben een aflopend contract. Bovendien zullen de huurlingen Jacob Rasmussen, Yann Gboho, Loïs Openda en Adrian Grbic terugkeren naar hun eigenlijke clubs. Openda heeft de belangstelling gewekt van PSV. …
Lees verder…….

Written By
Brandy