x
Thesportsnewz
Uncategorized

Ook Ajax juicht voor Real: Amsterdammers in pot 1

Ook Ajax juicht voor Real: Amsterdammers in pot 1
  • PublishedMay 29, 2022

Omdat de Spanjaarden ten koste van Liverpool de eindzege voor zich opeisten, zitten de Amsterdammers komend seizoen in pot 1 bij de loting voor het nieuwe Champions League-seizoen.In principe komen de kampioenen van de zes hoogst geklasseerde landen op de UEFA-coëfficiëntenlijst, de winnaar van de Champions League én de winnaar van de Europa League in pot 1 terecht. Omdat Real Madrid al de status van Spaans kampioen had, was het al verzekerd van een plaats in pot 1. Liverpool finishte als tweede in Engeland en had bij winst in de finale van de Champions League alsnog in pot 1 gekomen.Nederland staat zevende op …
Lees verder…….

Written By
Brandy