x
Thesportsnewz
Uncategorized

Drie debutanten en een knecht kleuren Giro d’Italia oranje

Drie debutanten en een knecht kleuren Giro d’Italia oranje
  • PublishedMay 31, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafVan der Poel, Bouwman, Arensman en Leemreize schitteren in de laarsAMSTERDAM – Niet de ervaren krachten in grote rondes – zoals Tom Dumoulin, Bauke Mollema en Wilco Kelderman – kleurden deze Giro d’Italia oranje, maar drie debutanten en een knecht. In het laatste geval betreft het Koen Bouwman, die de beste drie weken uit zijn wielerleven kende. De 22-jarige jonkies Thymen Arensman en Gijs Leemreize gaven een met goud omlijnd visitekaartje af. En last not but not least was er Mathieu van der Poel, die in zijn eerste Ronde van Italië van begin tot eind schitterde.
Lees verder…….

Written By
Larry