x
Thesportsnewz
Uncategorized

Feyenoord koopt Cyriel Dessers niet, Robin van Persie blijft op Varkenoord

Feyenoord koopt Cyriel Dessers niet, Robin van Persie blijft op Varkenoord
  • PublishedMay 31, 2022

Na de finale van de Conference League van vorige week tegen AS Roma was al duidelijk geworden dat Feyenoord niet zover wil gaan voor de Nigeriaan international als enkele buitenlandse clubs. Naast de koopsom van 4 miljoen euro zit er ook een groot salarispakket aan de 29-jarige Dessers vast, waardoor de totaalinvestering meer dan 10 miljoen euro zou gaan bedragen.Dessers had dit seizoen een grote aandeel in het Europese succes van Feyenoord. Met tien goals in de Conference League was hij cruciaal in het bereiken van de finale in Tirana. In de Eredivisie scoorde hij nog eens negen keer en ook was hij eenmaal trefzeker in de KNVB-beker.Robin van PersieWel werd er bij Feyenoord dinsdag een handtekening gezet. Robin v …
Lees verder…….

Written By
Brandy