x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfernieuws: FC Barcelona haalt Kessié transfervrij binnen

Transfernieuws: FC Barcelona haalt Kessié transfervrij binnen
  • PublishedJuly 4, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.MAANDAG 5 JUNIFC Barcelona haalt Kessié transfervrij binnen13.38 uur: FC Barcelona heeft middenvelder Franck Kessié gepresenteerd als aanwinst. De Ivoriaanse middenvelder komt transfervrij over van de Italiaanse kampioen AC Milan. Kessié ondertekende in Camp Nou een contract voor vier jaar, met daarin een gelimiteerde afkoopsom van 500 miljoen euro.De komst van de Ivoriaan hing al langere tijd in de lucht. Eind maart verklapte voorzitter Joan Laporta van FC Barcelona dat zijn club twee spelers met aflopende contracten had vastgelegd, een centrale verdediger en een centrale middenvelder. Alles wees erop dat het ging om de Deense verdediger Andreas Christensen (Chelsea) en Kessié.De Ivoriaan speelde vijf jaar voor Milan, waarmee hij afgelopen seizoen voor het eerst sinds 2011 kampioen van de Serie A werd. Kessié maakte zes doelpunten, het jaar ervoor scoorde hij dertien keer in de Italiaanse competitie. De middenvelder speelde eerder voor Cesena en Atalanta.Barcelona nam onlangs afscheid van huurling Luuk de Jong, die inmiddels naar PSV is gegaan. Mogelijk vertrekken ook de Oranje-internationals Frenkie de Jong en Memphis Depay.Engelse international Phillips voor zes jaar naar Manchester City11:12 uur Manchester City heeft de Engelse voetbalinternational Kalvin Phi …
Lees verder…….

Written By
Brandy