x
Thesportsnewz
Uncategorized

Vuelta etappe 4: wil Jumbo-Visma de rode trui ’weggeven’ of behouden?

Vuelta etappe 4: wil Jumbo-Visma de rode trui ’weggeven’ of behouden?
  • PublishedAugust 23, 2022

Start: 13.40 uurAankomst: 17.30 uurAfstand: 152 kilometerHet profiel van de vierde etappe van de Vuelta.Ⓒ VueltaHet Vuelta-peloton heeft maandag tijdens de rustdag de oversteek naar Spanje gemaakt en dat zullen de spurters dinsdag direct aan den lijve ondervinden. De eerste zestig kilometers zijn nog vlak, maar daarna krijgt het peloton 2300 hoogtemeters voor de wielen geschoven, met twee gecategoriseerde puertos en tussenin nauwelijks een vlakke kilometer. Na de top van de laatste helling gaat het steil bergaf richting aankomstplaats Laguardia, maar om de finish te bereiken moeten de renners nog even flink flink klauteren: 800 meter aan tien procent.Hoe de etappe verloopt lijkt afhankelijk van wat Jumbo-Visma wil. Indien het Nederlandse team de trui van de Italiaan Edoardo Affini, die vanwege zijn Nederlandse vriendin trouwens Nederlands spreekt, wil afstaan, dan is de kans reëel dat een groep vluchters de ruimte krijgt. Als Jumbo-Visma besluit om de boel gesloten te houden, dan is de kans groot dat Primoz Roglic in Laguardia de rode leiderstrui aan mag trekkenTelesport nieuwsbriefDagelijks het belangrijkste sportnieuws, uitslagen, analyses en interviews.Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.Lees hier ons privacybeleid. …
Lees verder…….

Written By
Larry